Flexibel och säker förvaring

Skapa den ultimata förvaringen på ditt lager. Se till att du skapar utrymme för att kunna ha den mest effektiva förvaringen som möjligt.

Anpassningsbara pallställ

Pallställ är det ultimata valet när du vill skapa mycket utrymme på ditt lager. Flexibla och anpassningsbara pallställ är det perfekta valet när du ska inreda ett lager, oavsett om lagret är litet eller stort. Köp pallställ här och du är på god väg att få till ett effektivt och lättarbetat lager!
En stor fördel är att när du köper gavlar till pallställ här, är alla gavlar samlade vid leverans. Det betyder att du sparar mycket tid och slipper troligtvis även en hel del krångel vid montering. Säkerheten måste alltid vara prioritet ett och för att inget ska gå fel är det extremt viktigt att gavlarna monteras på rätt sätt. En felaktig montering kan medföra att pallställen inte håller den belastning som krävs och det är en oerhört stor säkerhetsrisk. Den risken undviker du här eftersom alla gavlar är monterade vid leverans.

Lagerhyllor

Önskar du ställa upp ett pallställage med hyllor? I så fall är rekommendationen att du investerar i lagerhyllor. Du kan välja en bärbalk som är specialtillverkad för spånskivor eller en vanlig bärbalk för ställage. Om du väljer det sistnämnda placerar du bara en spånskiva på balkarna. För extra stöd är det klokt att välja ett hyllstöd i stål eller metall. Vill du ha en hylla där ljuset kommer igenom, blir det givna valet en näthylla. Tänk på att om du har ett sprinklersystem på ditt lager, så kan det vara ett krav med näthyllor på alla dina pallställ eftersom det gör en eventuell brandsläckning så mycket effektivare.
Du hittar gavlar till pallställ i flera olika höjder; 2000, 2500, 3000, 4000, 5000 samt 6000 millimeter. Djupet ligger dock alltid på 1100 millimeter.

Kontakta din leverantör, som garanterar en snabb leverans, för ytterligare råd!